ELMAR TRADING SRL

Elmar Trading este o companie de familie, cu capital integral romanesc, si functioneaza neintrerupt din 1991.
In anul 2000 am inceput activitatea de coordonare montaj pentru echipamente de transport si conditionare cereale. La scurt timp dupa aceasta firma noastra a inceput sa ofere servicii de proiectare primara pentru silozuri, statii de seminte si terminale portuare. Prin personalul angajat si prin colaboratorii nostri am asigurat supravegheri de montaj atat in Romania cat si in alte tari precum Rusia, Ucraina, Serbia, Belarus si altele.
Dupa anul 2008 ne-am extins activitatea si am inceput sa furnizam servicii de mentenanta proactiva si service pentru utilajele instalate de noi inclusiv in regim permanent 24/7/365.
Incepand cu anul 2011, avand la baza atat experienta practica cat si cea de proiectare a staff-ului nostru am inceput activitatea de integratori de solutii pentru unele dintre proiectele in care am fost implicati, fiind in cadrul acestora proiectant general, coordonator, executant.
Din 2013 am facut urmatorul pas firesc in dezvoltarea companiei noastre si bazandu-ne pe know-how-ul acumulat si pe brevete de inventii inregistrate si recunoscute national am demarat activitatea de proiectare si producere de utilaje si instalatii de transport/transfer cereale.
Incepand cu anul 2019 am devenit distribuitor oficial al unei companii italiene, producator de top de piese de schimb pentru utilajele de transport bulk si nu numai.
In viitorul apropiat ne propunem sa ne consolidam pozitia pe piata unei industrii aflata in permanenta miscare unde provocarile si asteptarile nu permit stagnarea.

Persoana contact: Larisa Bontas / 0767.053.077

E-mail contact: office@elmartrading.ro

Company Name: ELMAR TRADING SRL

No open listings

No followed people

No reviews